Brasov: Promotii la Mall-ul Coresi, vineri, in ziua deschiderii: H&M ofera carduri incarcate cu 50 lei. Pizza1+1 gratis. Reduceri de pana la 70% la Za-Za, Vezi aici mai multe oferte:

Last Updated on martie 28, 2015 Proiectul Coresi Brașov aduce pe piața românească conceptul de shopping resort

Prin conceptele inovative de entertainment, Mall-ul Coresi se poziționează ca shopping resort, un loc în care vizitatorii vor avea parte de experiențe memorabile.

Coresi va pune gratuit la dispoziția meșteșugarilor din Brașov și zonele învecinate cabane care să le găzduiască atelierele artizanale.

‘Coresi Brașov va fi mai mult decât un centru comercial, va fi unul dintre principalele puncte de atracție ale orașului, deopotrivă pentru locuitorii săi, dar și pentru turiști. Noutatea absolută a proiectului Coresi este poziționarea sa ca shopping resort, o reinventare a conceptului clasic de centru comercial‘, declară Tatian Diaconu, Director General al Immochan România.

In 27 Martie, H&M te asteapta cu sute de surprize, carduri incarcate cu 50 lei oferite primilor 50 de clienti si cupoane de reducere de 30 de lei la cumparaturi in valoare de minim 100 de lei!

Vezi aici si alte oferte:

Previous Story

Brasov: Zonele de picnic, intra in reparatii pentru „sezonul gratarelor“

Next Story

Brasovul stinge lumina in Centrul Vechi de „Ora Pamantului”