Brasov: O noua atractie la Gradina Zoologica, incepand de saptamana viitoare. Se deschide Pavilionul reptilelor si pasarilor exotice

Last Updated on martie 31, 2015 Clădirea specială care adăposteşte reptilele şi păsările exotice va fi deschisă publicului începând de săptămâna viitoare

Lucrările au durat mai multe deoarece a fost nevoie de instalaţii speciale care să creeze un climat apropiat de locul în care trăiesc în mod natural reptilele şi păsările exotice. Au fost aduse şi ornamente speciale care să dea noii clădiri un aspect de junglă. Investiţia s-a ridicat la 100.000 de euro, iar banii au venit de la bugetul local.

 

Vizitatoriii vor putea admira de săptămâna viitoare reptile şi păsări exotice din 50 de specii, anunta adevarul.ro. Reprezentanţii administraţiei locale spun că la Zoo Braşov va fi cea mai mare colecţie de şerpi veninoşi din ţară. O noutate absolută este o cobră regală, cel mai veninos şarpe din lume, dar şi o anaconda. Vor fi aduşi şi doi aligatori din specia caiman.

La Zoo mai pot fi văzuţi şi cei trei pui de tigru aduşi la începutul anului. Aceştia nu mai sunt aşa de timizi, s-au obişnuit cu mediul şi se lasă admiraţi de vizitatori. Din luna aprilie la Zoo Braşov copiii vor putea face şi plimbări cu poneii.

Previous Story

Brasov: Biletele RAT vor fi VALABILE 50 de minute pe TOATE liniile

Next Story

Amintiri din Brasov: Piata Sfatului colt cu Muresenilor in trecut sirul Graului colt cu strada Vamii.