Record de turisti in Poiana Brasov, de Sf. Valentin

Last Updated on februarie 25, 2015 Schiorii care şi-au cumpărat cartele pentru transportul pe cablu din Poiana Braşov trebuie să îşi consume punctele pînă la finalul sezonului, la 15 aprilie, deoareca nu sînt valabile de la un sezon la altul.

În prezent, aceste puncte pot fi folosite pe instalaţiile de transport pe cablu funcţionale, adică pe telescaunul Capra Neagră, telegondola, telescaunele Ruia şi Lupului, teleschi Bradului şi Stadion şi banda snowpark de la pîrtia Bradului.

 

Deşi vremea s-a mai încălzit, condiţiile meteo din Poiana Braşov sînt în continuare foarte bune pentru schiat. Toate pîrtiile sînt deschise, iar stratul de zăpadă este între 70 de centimetri, în Postăvarul, şi 50 de centimetri pe pîrtia Bradului, potrivit Monitorul Expres.

De altfel, starea bună a pîrtiilor se vede şi în numărul mare de treceri ale schiorilor prin turnicheţii instalaţiilor de transport pe cablu. Din 18 decembrie şi pînă în 22 februarie s-au înregistrat 1.323.072 de treceri.

Pînă acum, în februarie, au fost mai multe treceri prin turnicheţi decît în toată luna ianuarie. Pînă la această dată a lunii s-au înregistrat 592.060 de treceri, faţă de 559.388 în luna ianuarie.

Cel mai bun weekend din acest sezon a fost, de departe, cel care a inclus Sfîntul Valentin. În 14-15 februarie 2015 s-au înregistrat 104.447 de treceri prin turnicheţi, dintre care 40.447 au fost chiar sîmbătă, 14 februarie.

Previous Story

Legendele Tarii Barsei au devenit atractie turistica. Puteti afla intr-o singura zi secretele Brasovului

Next Story

Brasov: Ceasul din turnul Casei Sfatului implineste 125 de ani. Citeste-i povestea aici: