Lufthansa, interesata de Aeroportul Brasov

Last Updated on februarie 10, 2015 Compania Lufthansa este interesată de operarea Aeroportului Internaţional Braşov-Ghimbav imediat ce acesta va fi finalizat, însă cu condiţia ca autorităţile locale să îşi asume riscurile investiţiei.

Un reprezentant al Lufthansa Consulting s-a aflat azi la Braşov pentru o discuţie cu primarul George Scripcaru şi cei doi vicepreşedinţi ai Consiliului Judeţean, Claudiu Coman şi Mihail Veştea.

Potrivit reprezentantului Lufthansa Consulting, aeroportul de la Braşov, care ar putea deveni operaţional cel mai devreme peste doi ani, ar putea fi o opţiune bună pentru companiile low-cost.

În încercarea de a atrage un operator care să se ocupe de aeroport, autorităţile locale şi judeţene vor trebui să realizeze un studiu de piaţă. Aceasta este una dintre concluziile discuţiei purtate de autorităţile locale şi reprezentantul Lufthansa Consulting, anunta Monitorul Expres

„Este o primă discuţie, pe care o considerăm benefică, iar continuarea acestei discuţii pe date
tehnice va aduce detalii utile în acest proces. Trebuie să cumulăm toate datele despre aeroport, să vedem care sînt etapele pe care le mai avem de urmat şi cum putem finaliza această investiţie. Va trebui elaborat un studiu de piaţă exact şi dupa aceasta vom vedea în ce mod se va implica şi Primăria în realizarea acestui proiect, din punct de vedere financiar”, a declarat primarul George Scripcaru.

Previous Story

Video Brasov: Biserica Neagra – filmare aeriana

Next Story

Brasov: Trei pui de tigru vor fi vedetele anului la Zoo