FOTE Brasov 2013 a fost superior editiei din Austria si Liechtenstein, afirma COSR

Last Updated on ianuarie 30, 2015

Ediția de iarnă a Festivalului Olimpic al Tineretul European, organizată în acest an de Vorarlberg (Austria) și Liechtenstein, nu a atins nivelul FOTE Brașov 2013, considerată în continuare cea mai reușita ediție a competiției de până acum, potrivit COSR.

111

”Din punct de vedere organizatoric, condițiile oferite de gazdele ediției de iarnă din acest an sunt bune, copiii se simt bine, iar atmosfera este foarte plăcută. Distanțele dintre bazele sportive unde se desfășoară întrecerile și locurile de cazare sunt însă exagerat de mari. La Brașov totul a fost mult mai compact, iar acest lucru a contat enorm, FOTE 2013 fiind folosit în continuare ca etalon de top al acestei competiții”, a spus Ioan Dobrescu, secretarul general al Comitetului Olimpic și Sportiv Român, citat de site-ul COSR.

Dobrescu s-a referit și la rezultatele înregistrate de sportivii români în Austria și Liechtenstein, unde se află alături de delegația țării noastre: ”Se poate spune că această generație de copii promite în perspectiva competițiilor viitoare. Locul cinci obținut la sărituri cu schiurile demonstrează importanța investițiilor în infrastructură, în general, și la această disciplină în special”. (sursa: agerpres.ro)

Tânărul Nicolae Sorin Mitrofan a reușit, marți, Montafon Nordic Sport Centre din Austria, cel mai bun rezultat din istoria participărilor Romaniei la edițiile de iarnă ale Festivalului Olimpic al Tineretului European în competiția de sărituri cu schiurile, locul 5 la la trambulina HS 108 m.

Previous Story

Poiana Brasov: In weekend se va schia in conditii excelente pe toate partiile

Next Story

Brasoveanca Luminita Piscoran a castigat medalia de au la Europenele de Biatlon