(Video) Poiana Brasov: SPECTACULOS. Vom avea o partie de zorbing din 20 decembrie!

Last Updated on decembrie 3, 2014

Turiştii care vor veni în această iarnă în staţiunea din Braşov vor putea testa noua pârtie de zorbing, dar vor putea practica şi tubing şi se vor putea da cu sania în deplină siguranţă, anunta adevarul.ro. Investiţia este realizată de compania Comidor Trust din Braşov şi va fi finalizată până în 20 decembrie.

Zorbingul, un sport pentru amatorii de senzaţii tari

Noua părtie de săniuş şi culoarele pentru tubing şi zorbing vor oferi posibilităţi de distracţie atât pentru cei mici, dar şi pentru turiştii amatori de senzaţii tari.

Pe lângă săniuşul clasic cu care suntem obişnuiţi cu toţii, pe pârtia se vor putea practica alte două sporturi de iarnă extrem de populare în occident. Astfel turiştii vor putea practica şi tubing, un sport care înlocuieşte sania cu baloane gonflabile, care au o viteză mult mai mare la coborârea în pantă. Culoarul va avea de o parte şi de alta mantinele pentru siguranţa turiştilor.

O astfel de pârtie era absolut necesară în cea mai mare staţiune de sporturi de iarnă din România, atât pentru potenţialul turistic, dar mai pentru a evita accidentele petrecute în sezoanele trecute între schiori şi turiştii care se dădeau cu sania.

Previous Story

O brasoveanca, model de succes pentru italieni. Emilia Stoica este prima romanca pe listele unui partid din Italia

Next Story

Brasov: Brazi la pret „promotional”, din 15 decembrie in Piata Sfatului