Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/brasovromania/public_html/wp-content/themes/fox/inc/admin/import.php on line 394
Banii pentru Aeroportul Brasov au fost dati de Victor Ponta bucurestenilor pentru a plati restantele la apa calda! 100 milioane de euro! Este corect?

Banii pentru Aeroportul Brasov au fost dati de Victor Ponta bucurestenilor pentru a plati restantele la apa calda! 100 milioane de euro! Este corect?

Last Updated on octombrie 16, 2014

Cel mai bogat oras din Romania, Bucuresti, primeste un cadou electoral de 100 milioane de euro pentru plata restantelor la apa calda. Brasovul a primit 0 euro pentru Aeroportul Brasov. Este corect?

In deschiderea sedintei de Guvern de astazi, premierul Ponta a precizat, inainte de a-i da cuvantul lui Sorin Oprescu, ca Guvernul va acorda fonduri “ca sprijin pentru a se plati prin Primarie apa calda necesara” Capitalei.

4444444

Surse oficiale au declarat pentru Mediafax ca este vorba de suma de 100 milioane euro acordata de Guvern Primariei Capitalei, bani care vor fi transferati ELCEN pentru furnizarea gazelor necesare RADET la distribuirea apei calde si a energiei termice catre populatie.

Oprescu a multumi Guvernului pentru “faptul ca au inteles o serie intreaga de lucruri si pentru faptul ca au fost de acord sa avem banii de combustibil, ca ELCEN sa isi faca provizioane de pacura ca sa putem sa trecem iarna aceasta in regula”.

Previous Story

Brasov: Spitalului Dermato va fi demolat. In locul lui va fi construit un hotel de lux

Next Story

Brasov: Va fi arestat Ioan Adam, deputat PSD, de catre DNA pentru prejudiciul de 300 milioane de euro?