Brasov: Gradina Zoologica face angajari

Last Updated on septembrie 2, 2014

Viceprimarul Braşovului, Adrian Atomei, a anunţat ieri, într-o conferinţă că în 18 septembrie se vor organiza concursurile pentru ocuparea a 11 posturi în cadrul Grădinii Zoologice Braşov. Potrivit organigramei aprobate de Consiliul Local, la Zoo Braşov ar trebui să fie 36 de angajaţi. „În momentul de faţă sunt ocupate 22 de posturi şi se va mai elibera unul, ca urmare a pensionării celui care îl ocupă. Pentru 11 posturi concursurile se vor desfăşura luna aceasta, urmând ca pentru celelalte patru să organizăm selecţia anul viitor”, a declarat viceprimarul. 

leu-456

În 18 septembrie se va organiza selecţia pentru un paznic, un şofer, doi muncitori calificaţi (electrician şi tâmplar) şi şapte muncitori calificaţi pentru îngrijirea animalelor. „Candidaţii pentru ocuparea posturilor de îngrijitor vor susţine o probă scrisă, în care vor răspunde unor întrebări din legislaţia specifică, apoi vor trece printr-o probă practică, în care li se va testa îndemânarea. Cei admişi vor urma un stagiu de pregătire organizat de responsabilii cu îngrijirea animalelor din cadrul Grădinii Zoologice”, a explicat Atomei. El a precizat că salariul net al unui muncitor calificat va fi cuprins între 700 şi 1.000 de lei.  (sursa: mytex.ro)

Dosarele pentru aceste posturi se pot depune până în 15 septembrie, la sediul Parcului Zoologic, de pe strada Brazilor nr. 1. 

Previous Story

Libearty Bear Sanctuary Zarnesti – “A place of love”, Isabel20091959, Rishon Lezion, Israel

Next Story

Multumim! Brasov: Weekend cu peste 11.000 de turisti