Se asfalteaza „scurtatura” dintre Brasov si Focsani

Last Updated on august 29, 2014

Constructorii speră ca drumul de interes naţional, care scurtează cu 50 de kilometri legătura dintre Braşov şi Focşani, să fie finalizat până în toamnă

asfaltare

Societatea UMB Spedition, aparţinând regelui asfaltului din Moldova, Dorinel Umbrărescu, înaintează vizibil pe DN 2D Braşov – Târgu Secuiesc – Ojdula – Focşani.

Săptămâna aceasta, a început lucrarea de turnare a asfaltului pe sectorul cuprins între tabăra de la Gălăciuc şi Lepşa, după ce ani de zile turiştii care mergeau în zonă s-au plâns că drumul este catastrofal.

În paralel au loc  lucrări complexe de consolidări de mal, şanţuri, poduri, şi podeţe. Până în prezent, lucrarea este realizată în proporţie de peste 80%, întreaga porţiune de drum care va fi reabilitată având lungimea de 118km. (sursa: bzb.ro)

Practic, lucrările pe DN 2D, Focşani – Ojdula ar scurta legătura cu judeţul Braşov cu 50 de km. Costurile investiţiei sunt estimate la aproximativ 300 de milioane de lei. 

Previous Story

NEDREPT: Maternitatea Brasov este unitate de interes regional, dar e finantata de Guvernul Victor Ponta ca un spital comunal

Next Story

Brasovul in Poezii: Deasupra Turnului Alb, de Sinziana Maria Stoie (1990)