RUSINOS! Au rupt 30 de flori de colt in muntii Bucegi!

Last Updated on august 19, 2014

Câţiva turişti iresponsabili au rupt circa 30 de flori de colţ din munţii Bucegi. O imagine postată de o turistă contrariată de acest gest a devenit una dintre fotografiile zilei pe Facebook.

Imaginile sunt realizate pe Şaua Caraimanului. Grupul de turişti care a ales să plece cu o amintire nepermisă din Caraiman era format din şase persoane: trei bărbaţi, dintre care unul mai în vârstă, două femei şi o tânără fată. 

777

Persoana care a realizat imaginea, Bogdana Dobre, se afla într-o drumeţie pe munte împreună cu soţul său. Mai întâi, cei doi soţi au văzut un bărbat care cobora de pe o stâncă cu un buchet de flori. S-au întâlnit cu el pe cărare şi, când au realizat că erau flori de colţ, s-au decis să îl întrebe dacă ştia ce are în mână. Bărbatul părea să ştie că tocmai culesese zeci de flori de colţ. 

Cei doi au încercat să anunţe autorităţile. “Am sunat eu la Salvamont, mi-a dat mesaj de eroare. Soţul meu a sunat la Jandarmeria montană şi nu a răspuns nimeni. Apoi, nu am mai avut semnal”, a spus Bogdana, pentru Yahoo News România. 

Bogdana şi soţul său au încercat să le explice turiştilor că acele flori rare nu ar trebui să fie răpite muntelui. Cei şase turişti au ales însă să îi ia peste picior. Potrivit Bogdanei, peste 30 de flori de colţ au fost rupte de acel grup de turişti. Numai fata din imagine ţine în mână cel puţin 9 flori. 

Previous Story

Brasov: „Excursia” cu tiroliana la „Canionul Sapte Scari” va costa intre 20 si 50 de lei, de persoana

Next Story

Brasov: Municipalitatea face noi investitii la Scoala Profesionala „Kronstadt”