RCS&RDS face angajari la Brasov

Last Updated on iulie 23, 2014

Compania RCS&RDS face angajări la Braşov pe poziţiile de agenţi de vânzări Digi Mobil, consilier juridic şi operatori call-center.

rds

Pentru poziţia de agenţi de vânzări pot aplica braşovenii care au abilităţi dezvoltate de negociere şi persuasiune, cunosc o limbă de circulaţie internaţională, sunt diplomaţi, orientaţi către client şi, preferabil, au cunoştinţe în domeniul telecomunicaţiilor. Data limită pentru depunerea CV-urilor pentru această poziţie este 17 august.

Pentru postul de consilier juridic poţi depune CV-ul dacă eşti absolvent de studii superioare juridice, ai cel puţin cinci ani experienţă într-o poziţie similară, eşti rezistent la stres, cunoşti legislaţia în domeniu, ai bune abilităţi de comunicare, eşti dispus să ai program de muncă flexibil şi să pleci în deplasări şi nu în ultimul rând – ai permis de conducere, categoria B. (sursa: bizbrasov.ro)

Braşovenii care vor să aplice pentru postul de operator call-center trebuie să aibă foarte bune abilităţi de comunicare şi prezentare, răbdare, să fie rezistenţi în situaţii de stres, să aibă o bună atenţie distributivă şi să ştie să opereze un PC.

Previous Story

Un tanar pianist brasovean a castigat Concursul Carl Filtsch

Next Story

Proiectul de amenajare a curtii Bisericii Negre, in evaluare