Brasovul, orasul perfect in care sa te indragostesti (blogGuest – Alex Cretu)

Last Updated on iulie 30, 2014

Dacă iţi doreşti o viaţă agitată, dacă eşti tânăr şi iţi doreşti ieşiri noapte de noapte, dacă apreciezi haosul şi nu dai doi bani pe oamenii cumpătaţi, dacă nu rezişti nici măcar o zi fară a ieşi la shopping atunci sigur nu eşti braşovean şi nici nu te sfătuiesc să te muţi aici.
11111111
(Foto credit: Nicole Photography.)
În Braşov se mută şi locuiesc doar oamenii adevăraţi. Da, braşovenii sunt la prima vedere oameni reci, oameni sceptici, dar au tot dreptul să fie aşa. Într-o ţară în care nimic nu mai e concret, Braşovul a crescut frumos în ultimii ani. Poate tocmai de asta, pentru că am învăţat şi învăţăm continuu, ne dezvoltăm pe zi ce trece, însă o facem apreciind frumosul şi punând accentul pe calitate.
Aparent reci, uneori înceţi, braşovenii sunt (în general) oameni sinceri şi săritori, oameni muncitori, poate nu tocmai vorbăreţi, însă persoane care spun lucrurilor pe nume. Dacă nu eşti din zonă te sfătuiesc să îţi faci un prieten braşovean, o să ai doar de câştigat. Noi ştim cum e şi ne bucurăm pentru că nu avem doar unul. 
Un lucru îl pot afirma cu tărie: cu toţii ne iubim oraşul. Suntem mândri de faptul că bucureştenii fug weekend de weekend în “provincie”. Le dau un sfat. Numiţi provincia simplu: Braşov.  🙂 
Braşovul are locuri minunate, locuri în care să iţi petreci timpul cu drag, locuri de care nu te mai saturi. Cei ce nu sunt din zonă se îndrăgostesc la prima vedere şi revin, dacă nu cumva rămân printre noi. (sursa: alex-cretu.blogspot.ro)
Aici e locul în care îţi poţi da frâu sentimentelor, ăsta e oraşul perfect pentru romantism,locul perfect în care să te îndrăgosteşti sau re-îndrăgosteşti. Nu trebuie decât exploatezi ceea ce Braşovul îţi oferă sau cu alte cuvinte: în Braşov găseşti reţeta fericirii. Învaţă să găteşti, nu-i deloc greu pentru că Braşovul îţi condimenteză, de la sine, preparatul. Avem reţete pentru toate timpurile şi anotimpurile, avem tot ceea ce ne trebuie. Rămâne doar să ne iubim!
Previous Story

Brasov: Vezi aici Programul “Zilele Prieteniei Bergenbier” 2014, in Piata Sfatului

Next Story

Video Brasov. SUPERB! Asa se lasa seara peste oras :)