Brasov: Vine Zara pe Republicii? Cladirea monument a fostei Bancorex va deveni spatiu comercial

Last Updated on iulie 28, 2014

Aceasta a intrat în renovare de la jumătatea lunii, pentru început, intervenindu-se doar la reparaţia acoperişului. În acest spaţiu nu este exclus să îşi dezvolte o afacere chiar şi cei care conduc celebrul brand de îmbrăcăminte Zara.

ff

(foto: Centrul Istoric Braşov)

Una dintre puţinele clădiri construite în stil Art- Nouveau din Braşov, de pe strada Repulicii, care a intrat în reparaţii de la jumătatea acestei luni, va fi transformată într-un spaţiu cu destinaţie comercială, după cum a anunţat primarul Braşovului, George Scripcaru.

Deocamdată, primarul a precizat că nu se cunoaşte numele firmei sau ale firmelor care vor activa în această clădire, dar nu este exclus ca în incinta acesteia să fie amenajat şi un centru de informare turistică. (sursa: bzb.ro)

În „târg ” circulă zvonul că în acest imobil îşi vor deschide o afacere cei care conduc celebrul brand de îmbrăcăminte Zara. Zara a „rezervat” deja un spaţiu în mall-ul Coresi Shopping City, care este în curs de amenajare pe fost platformă Tractorul, dar, ţinând cont că în marile oraşe fondatorii imperiului Zara, care aparţin grupului spaniol Inditex (care este cel mai mare producător de haine din Europa), deţin spaţii comerciale „în buricul târgului” nu este exclus ca şi spaţiul de pe Republicii să fie vizat de aceştia.

Previous Story

Cercetatorii din Brasov demonteaza mitul „cartofilor toxici” de pe tarabele din piete

Next Story

Stiati ca … Brasovul stapanea Castelul Bran si un numar de 19 sate, in primul sfert al secolului al XVII-lea.