Autostrazi de la Brasov la Sibiu, Bacau, Campia Turzii, 2014-2020

Last Updated on iulie 21, 2014

Reprezentanţii Regiunii Centru au dezbătut viitoarele direcţii de dezvoltare ale zonei, din care face parte şi Braşovul, în special atragerea de fonduri nerambursabile, pe baza noului Program Operaţional Regional 2014-2020.

autostrada

În cadrul acestei întâlniri organizate de Agenţia pentru Dezvoltare Regională Centru s-a aprobat Planul de Dezvoltare al Regiunii Centru pentru perioada 2014-2020 (PDR Centru).

În portofoliul de la nivelul Regiunii Centru sunt propuse o serie de proiecte de anvergură care vizează Braşovul printre acestea numărându-se construcţia autostrăzilor Sibiu- Braşov, Braşov-Bacău, Câmpia Turzii-Braşov.

Tot în ceea ce priveşte infrastructura rutieră din judeţul Braşov, mai este inclusă şi reabilitarea mai multe drumuri judeţene, cu impact turistic sau care fac legătura cu restul judeţelor din regiune, printre care DJ 104 Perşani – Victoria sau DJ 131 şi DJ 131 B, care leagă Braşovul de Covasna şi Harghita. (sursa: bzb.ro)

De asemenea, pe lista investiţiilor incluse în portofoliul de proiecte mai este inclus, printre altele, Centrul intermodal pentru transportul mărfurilor de la Feldioara.

Previous Story

Brasov: Belvedere pe Drumul Rosu! In curand

Next Story

Oameni ai Brasovului: Sunt casatorit de 40 de ani. Vreo 2 luni de zile i-am facut curte.