Mallul Coresi aduce la Brasov o multime de branduri internationale

Last Updated on februarie 5, 2015

Coresi Shopping Resort atrage multe din mărcile internaţionale care nu au vrut să intre până acum pe piaţa braşoveană.

Anul trecut, Immochan România, dezvoltatorul Coresi Shopping Resort, anunţa că a încheiat un contract cu spaniolii de la Inditex pentru aducerea la Braşov a unor branduri ca Zara sau Massimo Dutti, pe lângă cele deja existente – Pull&Bear, Stradivarius şi Bershka.

Deschiderea complexului comercial, anunţată pentru începutul lui 2015, va aduce însă mai multe noutăţi prin prezenţa unor branduri care până acum nu erau prezente în Braşov, de la retaileri de modă până la retaileri de bijuterii.

Vor fi prezente branduri de incltaminte precum Salamander, Humanic, Aldo si CCC si branduri de moda Piazza Italia, Koton, MOA, Mango, LC Waikiki, Celio, Massini, Colin’s si Decimas. (sursa: BZB)

Restaurante, cafenele…

În mall se va deschide şi prima patiserie-cafenea din Braşov a francezilor de la Briosche Doree. Prima locaţie Brioche Doree se înfiinţa cu mai bine de 30 de ani în urmă în Brest – Franţa. La nivel mondial, brand-ul deţine peste 500 de restaurante şi numai în Franţa cele peste 300 de locaţii generează zilnic 200.000 de clienţi, dintre care 72% femei.

Şi lanţul de restaurante chinezeşti Chopstix îşi va deschide un magazin în Coresi Shopping Resort. Reţeaua este prezentă cu nouă magazine în România, dintre care şapte în Bucureşti, unul în Constanţa şi unul în Ploieşti.


Previous Story

Cvintetul Anatoly s-a calificat in finala Romanii au Talent

Next Story

Brasov: Airbus vrea sa produca elicoptere Super Puma la Ghimbav