Brasov: Noi reguli de circulatie in Centrul Vechi

Last Updated on aprilie 12, 2014

Patru benzi de circulaţie pe 15 Noiembrie. Sens unic pe toată strada Castelului.
De săptămâna aceasta, s-au făcut mai multe modificări în ceea ce priveşte circulaţia pe străzile din Centrul Vechi. Astfel, de la începutul acestei săptămâni, pe Bulevardul 15 Noiembrie se poate circula pe patru benzi şi pe tronsonul cuprins între Vlad Ţepeş şi Agrişelor, locurile de parcare de pe partea stângă fiind desfiinţate.

bv

Deşi s-au montat atât indicatoare cu oprirea interzisă, făcându-se şi marcaje în acest sens pe carosabil, mai sunt încă şoferi care încă îşi parchează pe noua bandă de circulaţie încurcând în continuare traficul. „Această bandă a fost amenajată tocmai pentru descongestionarea traficul, şi pentru ca şoferii să aibă acces mai uşor din strada Vlad Ţepeş pe 15 Noiembrie”, a explicat purtătorul de cuvânt al Primăriei Braşov, Sorin Toarcea.

Totodată, pe strada Castelului a fost instituit sens unic, şi între strada Apollonia Hirscher şi Aleea Brediceanu, astfel ca pe toată această stradă să se poată circula doar dinspre magazinul STAR spre Baza Olimpia, astfel ca să nu mai apară blocaje în trafic din cauza autoturismelor care coborau dinspre baza sportivă şi nu puteau trece din cauza vehiculelor parcate pe marginea drumului. (sursa: BZB)

Nu în ultimul rând, pe Aleea Brediceanu, pe segmentul cuprins între Poarta Şchei şi intersecţia cu strada Castelului sunt în curs de amenajare parcări longitudinale. De asemenea, locuri de parcare se vor amenaja si pe prima bandă a străzii Toamnei, în următoarea perioadă.

Previous Story

Brasovenii pornesc in Vinerea Mare pe Calea Crucii

Next Story

Brasov: Primaria ar putea prelua in cateva luni Cetatuia