Brasov: Mall-ul Korona ar urma sa fie finalizat la sfarsitul lui 2015

Last Updated on martie 21, 2014

Construcţia centrului comercial Korona, dezvoltat de polonezii de la Echo Investment, este prevăzută să înceapă în vara acestui an, inaugurarea urmând să aibă loc în ultimul trimestru al anului viitor. „Avem termen de construcţie de 14 luni, aşa că ne vom încadra în termenul de T4 2015. Anul trecut am luat hotărârea să construim cât mai mult la sol încă din prima fază, din dorinţa de a oferi pieţei un proiect mai compact şi mai prietenos atât pentru comercianţi, cât şi pentru consumatori.

mall-korona

Prin urmare, zona de retail de la parter va avea 30.000 metri pătraţi şi va cuprinde hipermarketul (pentru care s-a semnat un contract cu Carrefour – n. red), magazinele de modă, pantofi, articolele sportive, zona de servicii şi zona comuna de restaurante”, a declarat Roxana Stănciulescu, senior leasing manager al Echo Investment. La etaj, Korona va avea cinematograf, un cazinou, o sală de sport, un loc de joacă pentru copii şi o altă zonă de restaurante – cu un total de aproximativ 6.000 metri pătraţi.(sursa: BZB)
Iniţial, mall-ul era prevăzut pe două etaje, dar criza a tăiat unul dintre niveluri. Construcţia centrului comercial care va lua locul defunctei fabrici Fartec a fost amânată succesiv, datele de finalizare fiind împinse din 2009 către finalul anului 2015.

Previous Story

Brasov: Targul de cariere ce nu trebuie ratat

Next Story

RESTANTIERI: Peste 3.000 de brasoveni mai au de platit abonamentul pentru locul de parcare