Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/brasovromania/public_html/wp-content/themes/fox/inc/admin/import.php on line 394
(Video) Primavara aduce la Brasov martisoare foarte dulci

(Video) Primavara aduce la Brasov martisoare foarte dulci

Last Updated on februarie 28, 2014

Ingenioşii cofetari au schimbat tradiţia pentru a îndulci braşovenii. Domnii îşi pot acum surprinde partenerele cu mărţişoare din marţipan şi pastă de zahăr.

Maestrul cofetar, Consuela Chiriţă, iubeşte primăvara şi de aceea a creat simboluri inedite ale anotimpului reînvierii naturii. Când am păşit în laborator am avut senzaţia că primăvara s-a născut acolo. Asta pentru că mărţişoarele ne-au invitat să ne ducem cu gândul la un nou început… dar de această dată dulce.

„Iubitorilor de dulciuri ne-am gândit să le creăm mărţişoare dulci, cu elemente care prevestesc venirea primăverii gărgăriţe, trifoi, potcoave, elemente aducătoare de noroc, ghiocei şi lăcrămioare, toate montate pe mici blazoane” a spus Consuela Chiriţă, maestru cofetar.

Consuela Chiriţă, cea care conduce echipa doamnelor talentate reuşeşte să facă minuni dulci. Ea a studiat patru sute de ore de design în arta decorării dulciurilor, în Statele Unite la French Culinary Institute, o şcoală de top renumită în New York. (sursa: brasovultau.ro)

Rând pe rând, figurinele prind forme. Domnii pretenţioşi se pot lăuda acum cu surprize de primăvară, ce ies din tipar.

Previous Story

Handbal: Corona Brasov „ataca” play-off-ul cu maxima incredere

Next Story

Moieciu de Sus, peisaj de basm